داربستهای کامپوزیتی مبتنی بر ماتریکس خارج سلولی آسلوله شده برای مهندسی بافت و پزشکی بازسازی
مهندسی بافت (TE) به ساخت بافت های مصنوعی در شرایط آزمایشگاهی و اصلاح رشد و عملکرد سلولی از طریق کاشت سلول های مناسب جدا شده از بافت های اهدا کننده برای تولید مواد داربست زیست سازگار در داخل بدن است. این رویکرد بر عدم تعادل حیاتی بین تعداد بی شماری از بیماران متمرکز است که در مرحله نهایی بیماری شان منتظر پیوند عضو هستند و تعداد اهدا کنندگان نیز کمتر است. TE و پزشکی بازسازی اطلاعات و فناوری در زمینه های مختلف مانند ژنتیک، مهندسی، داروسازی، پزشکی، شیمی و علم مواد را برای درمان، بازسازی یا جایگزینی بافت ها و اندام های آسیب دیده ادغام می کند. ابن امر به دلیل بهبود مداوم در بیومواد و ضرورت استفاده از داربست ها، مولکول ها و سلول ها نویدبخش توسعه پایدار است که از لحاظ بیولوژیکی در بافت های عملکردی فعال هستند. همانطور که در WHO نیز گفته شده است، هدف نهایی از این روند، ایجاد یک ساختار عملکردی برای ترمیم، حفظ یا بهبود بافت ها یا کل اندام آسیب دیده و پیاده سازی "یک زندگی بهبود یافتۀ با کیفیت پایدار همراه با سلامت (QOL)" است.
یک دستگاه میکروسیال جدید با کانال های موازی برای جداسازی اسپرم با استفاده از اسپرم رفتارهای درونی
اسپرمها با استفاده از تکنیکهای خاص، مانند روش جریان سیال (Flow Cytometry)، بر اساس کروموزومهای X و Y جداسازی میشوند. اسپرمهای حاوی کروموزوم X باعث تولد دختر و اسپرمهای حاوی کروموزوم Y باعث تولد پسر میشوند.
اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه مشتق شده از میکروبیوتای روده از طریق ایجاد اتوفاژی سلول های سرطانی و پلاریزاسیون ماکروفاژ M2 باعث پیشرفت سرطان پروستات می شود
کربوهیدرات هایی که در معده هضم نمی شوند ، بصورت دست نخورده به روده کوچک و بزرگ منتقل می شوند و در آنجا میکروب های مقید روده آنها را به SCFA تخمیر می کند. استات، پروپیونات و بوتیرات از مهمترین اسیدهای چرب کوتاه زنجیره تولید شده در روده هستند. تقریباً ۸۰-۹۰٪ SCFA های تولید شده در روده بزرگ توسط بدن استفاده می شود و بقیه از طریق مدفوع دفع می شود.
تجویز داخل وریدی BCG در موش باعث تقویت ایمنی ضد توموری با واسطه سلول T در ریه می شود.
مثانه عضوی تو خالی در لگن تحتانی است و دارای دیواره های عضلانی قابل انعطاف می باشد که می تواند برای نگه داشتن ادرار کشیده شده و با فشار دادن آن را از بدن خارج کند. ادرار مواد زائد مایعی است که توسط 2 کلیه ساخته می شود و سپس از طریق 2 لوله به نام حالب به مثانه منتقل می شود. هنگام ادرار کردن، عضلات مثانه منقبض می شوند و ادرار از طریق لوله ای به نام مجرای ادرار از مثانه خارج می شود. براساس موسسه ملی بهداشت، سالانه تقریباً 45000 مرد و 17،000 زن به این بیماری مبتلا می شوند. سلول های سرطان مثانه هر چه بیشتر رشد می کنند، می توانند تومور ایجاد کرده و با گذشت زمان به سایر قسمت های بدن گسترش پیدا کنند.