معرفی مرکز و اهداف آن

معرفی مرکز و اهداف آن

مرکز تحقیقات ارولوژی بیمارستان سینا

سال 1374 موضوع تاسیس مرکز تحقیقات ارولوژی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران در هیئت امناء این دانشگاه با حضور مقام محترم وزارت وقت مطرح و  توسط جناب آقای دکتر غلامرضا پورمندمورد تایید قرار گرفت.

با توجه به شرایط تاسیس مصوب وزارت متبوع مبنی بر آئین نامه حداقل تعداد موسسین و مدارک لازم از آن تاریخ مکاتبات و پیگیریهای لازم با معاونت پژوهشی دانشگاه بعمل آمد و در سال 1380 کلیه مدارک لازم ارائه و توسط ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران به معاونت پژوهشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال گردید.

با عنایت به تغییراتی که در سال 1381 توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام گردید و در آن حضور تمام وقت حداقل سه نفر از اعضاء هیئت علمی در مرکز را  می طلبید،

معاونت محترم پژوهشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پرونده را پس از مشاوره، جهت تصمیم نهایی به کمیته تحقیقاتی و پژوهشکده های وزارت بهداشت ارسال گردید و در نهایت به استناد رای صادره در صد و شصت و دومین جلسه مورخ 12/2/83 شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاسیس مرکز تحقیقات ارولوژی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران موافقت اصولی بعمل آمد.

سایر فعالیت ها در این مرکز:

مرکز تحقیقات ارولوژی با توجه به  حیطه  پژوهشی و تحقیقاتی و  در جهت پیشرفت  فراهم آوردن این   زمینه ها جهت  پژوهشگران ، فعالیت های دیگری را توانسته است  به اجرا در آورد که  بدین  شرح اعلام  می گردد.

زمینه های فعالیت ( از سال 1398) :

  1. -    مرکزریجستری و ثبت سنگ های سیستم ادراری در ایران که  همزمان  با ریاست جدید در این  مرکز  از سال 1398 برقرار گردید و تاکنون  این روند ادامه دارد .
  2. -    مرکزبیوبانک شامل بیوبانک سنگ – بیوبانک تومورها
  3. -    کلینیک پزشکی بازساختی و سلول درمانی
  4. -    آزمایشگاه حیوانات کوچک (Animal Lab)
  5. -    ژنویورولوژی
  6. -    یورودینامیک

-    نمایه نمودن مجله تخصصی ارولوژی با عنوان Translational Research in Urologyبه آدرس سایت:      

www.transresurology.com  می باشد.

                

اهداف مرکز تحقیقات  اورولوژی:

1-  شناسایی مراکز تحقیقات اورولوژی معتبر در سراسر جهان جهت افزایش  ارتباطات علمی ، تبادل نظر و به ارمغان  آوردن فن آوری و علم  اورولوژی  روز  برای  ارتقاء سطح فعالیت های علمی  پژوهشگران  ایرانی .

2-  آموزش  پژوهشگران  در زمینه  اورولوژی

3- جستجو ی  روش  های  جدید  تشخیص و درمان بیماری های  اورولوژیک  به ویژه  سرطان های دستگاه  ادراری -  تناسلی   با استفاده  از  فن آوری  نانو

4-   استفاده  از سلولهای بنیادی  برای  درمان   بیماری های  اورولوژیک 

5- همکاری  با مرکز اجرایی  پژوهشی  مرتبط  در  سطح  کشور  به منظور  انجام  پژوهش  در  زمینه  اورولوژی 

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم